Νίκος Μπούζης

Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων Κ9 DOORWAYS

Ο Νίκος Μπούζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Η αγάπη του για τα ζώα φάνηκε από νωρίς, η αδυναμία του όμως για τους σκύλους γεννήθηκε όταν ο Νίκος σε ηλικία τεσσάρων χρονών γνώρισε την Λίζα, τον ημίαιμο γερμανικό ποιμενικό του παππού του. Όταν ολοκλήρωσε το Λύκειο φοίτησε σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ως ¨Ειδικός Δασικής Προστασίας¨ όπου παράλληλα και για τρία χρόνια ήταν Εθελοντής Πυροσβέστης. Στην συνέχεια υπήρξε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για πέντε χρόνια. Αργότερα δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ασφάλειας ως προσωπικό ασφαλείας και φύλαξης ευαίσθητων στόχων.

Η αγάπη του όμως και η ενασχόληση με τα σκυλιά από μικρή ηλικία, τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί και επαγγελματικά με την εκπαίδευση των σκύλων. Αφού αποφοίτησε επιτυχώς από την σχολή Κ9 doorways, συνεχίζει την μετεκπαίδευση του διευρύνοντας τις γνώσεις και τις δυνατότητες του συνεχώς. Επιπλέον παρακολουθεί σεμινάρια και άλλων καταξιωμένων εκπαιδευτών πάνω σε νέες και καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων όπως ο Fred Hassen ιδιοκτήτης της σχολής ”sit means sit” μία από τις μεγαλύτερες σχολές της Αμερικής.

Η σωστή εκπαίδευση των σκύλων σε πραγματικές συνθήκες, με σύχρονες μεθόδους και χωρίς χρήση βίας, η ομαλή συμβίωση και συνύπαρξη ιδιοκτήτη σκύλου και η συνεχής υποστήριξη τους είναι ο λόγος που οδήγησε τον Νίκο στην δημιουργία της Πρότυπης Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων Larisa Dog Academy.